1.FC KÖLN - UNION BERLIN
Med en meget offensiv spillestil fik Markus Anfang stor succes i Holstein Kiel. Nu er han så chef i Köln og det virker til, at han kører videre med samme stil i sin nye klub. Derfor kan man godt forvente en del målrige kampe med dem i denne sæson. Det samme med Union Berlin, som var et af de mere målrige hold i sidste sæson i rækken, og selv om deres premierekamp ikke var voldsomt chancerig, virker det ikke til, at de som sådan har skiftet spillestil. Derfor spilles her på, at begge hold får scoret i kampen.

Begge hold scorer i kampen
Tyskland - 2. Bundesliga, klokken 20:30
Oddset 1,97 er fundet hos Bwin


DINAMO BUKAREST - VIITORUL CONSTANTA
Der må være lagt op til mange mål i denne kamp. Umiddelbart virker Viitorul ikke til at være højtscorende, men de har en ret offensiv spillestil under legenden Gheorghe Hagi, hvilket man også har kunne se i holdets kampe i Europa. De møder her et Dinamo-hold, som normalt også spiller meget offensivt og som i de første tre kampe har snittet meget høje 4,67 mål pr. kamp. Dinamo-holdet har masser af fart offensivt, men ikke ret meget fart i bagkæden, og det har været noget af forklaringen på de mange mål. Meget fint odds på mindst tre mål.

Over 2,5 mål i kampen
Rumænien - Liga 1, klokken 20:00
Oddset 2,00 er fundet hos Bet365


ESBJERG - SØNDERJYSKE
Esbjerg har ikke fået den bedste sæsonstart, og det er svært at se tingene vende i denne kamp. Holdets store offensive profil  Anders Dreyer er blevet solgt til Brighton, hvilket er et stort tab for vestjyderne, mens Agus Garcia er ude med karantæne, så man oven i skal ændre i bagkæden. Sønderjyske var lidt uheldige med at tabe i Aarhus, og har overordnet set gjort det ganske fint i de første kampe. Modsat Esbjerg kan de komme i, hvad der svarer til stærkeste opstilling, og derfor skal Sønderjyske umiddelbart være ret klare favoritter i denne kamp.

Sønderjyske vinder kampen
Danmark - Superligaen, klokken 19:00
Oddset 2,35 er fundet hos Danske Spil