Rangers - FK Shkupi

Det må være rendyrket vanvid at gøre Rangers til rundens største favorit i Europa League. Skotske hold plejer at være elendige på dette tidspunkt af sæsonen, og i sidste sæson røg Rangers ud af Europa League til Progres fra Luxembourg efter en jammerlig indsats. Shkupi er fra Makedonien og er niveaumæssigt lige under de to storhold, og selv om de selvfølgelig ikke er fantastiske, er det stadig svært at se, at de skal være så undertippede i denne kamp. Oveni er der næsten en måned til turneringsstart i Skotland, så Rangers er næppe tæt på topniveauet.

FK Shkupi taber med maksimalt tre mål
Europa League kval., klokken 20:45
Odds 1,60 er fundet hos Bet365


FC Pyunik - Vardar Skopje

Makedonsk klubfodbold gør det ganske pænt for tiden, og Vardar kom således hele vejen til Europa League-gruppespillet i sidste sæson. Derfor kan det også godt undre, at de ikke er større favoritter i denne kamp. Pyunik blev blot nummer fem i den armenske liga, og i forvejen er armensk klubfodbold elendigt for tiden. Vi skal kun to år tilbage i tiden for at se Pyunik ryge ud til College Europa fra Gibraltar, og godt nok har Pyunik i sommerpausen hentet en del nye spillere ind, men de kan næppe være et sammenspillet hold allerede. Fint odds på 2-tallet.

Vardar Skopje vinder kampen
Europa League kval., klokken 16:00
Odds 2,33 er fundet hos JetBull


Cliftonville - FC Nordsjælland

Nordirske Cliftonville er ikke noget prangende hold, og normalt plejer der også at være ret stor forskel på hold fra Nordirland og Danmark. Det helt store argument for dette spil er dog, at Cliftonville spiller på kunstgræs. Normalt giver det dem en fordel, men det bliver næppe tilfældet i dag mod et hold, som normalt er fremragende på det underlag. FC Nordsjælland skulle komme i mere eller mindre stærkeste opstilling, og i så fald bør de være Cliftonville totalt overlegne. Selv om de er på udebane, skal der være fin værdi i et spil på en storsejr til FCN.

FC Nordsjælland vinder med mindst tre mål
Europa League kval., klokken 20:45
Odds 2,70 er fundet hos Danske Spil

Ændringer i forhold til de angivne odds kan forekomme