Et sprudlende hjemmehold fra San Sebastian, en oprykker, der er gået helt i stå, og så et hold fra Kronjylland, der død og pine har brug for point.

Det er bare nogle af ingredienserne i dagens tre spilforslag, som BTs bettingredaktion serverer for dig her:


Randers FC - AaB
Trænerskifter kan være lig med et nyt udtryk, og det må man i den grad sige, at det er i Randers. Holdet kom meget mere offensivt ud i Farum end man er vant til, og det gav en voldsomt chancerig kamp, hvor der da også var fem mål. Her er Baskhim Kadrii og Mads Agesen i karantæne, og specielt


Et sprudlende hjemmehold fra San Sebastian, en oprykker, der er gået helt i stå, og så et hold fra Kronjylland, der død og pine har brug for point.

Det er bare nogle af ingredienserne i dagens tre spilforslag, som BTs bettingredaktion serverer for dig her:


Real Sociedad - Espanyol

Sociedad har været et særdeles underholdende indslag i årets Primera División. Offensiven har været sprudlende, og man har scoret mindst to mål i syv af de otte kampe så langt i turneringen. Kun mod Real Madrid fik man kun scoret én gang, og selv om man kan have trætte ben efter Europa League i Makedonien, bør det ikke være tilfældet efter en let kamp. Espanyol har ikke leveret ret meget på fremmed græs i denne sæson, og selv om det retfærdigvist skal siges, at programmet også har været svært, skal Sociedad være pæne favoritter.

Real Sociedad vinder kampen
Spanien - La Liga, klokken 20:00
Oddset 1,80 er fundet hos Tipico


Deportivo la Coruña - Girona
Efter en fin start på sæsonen er oprykker Girona gået helt i stå. Det er blot blevet til to point i de seneste seks kampe, og oven i er holdets suveræne topscorer Cristian Stuani i karantæne - han har lavet over halvdelen af holdets mål i denne sæson. Deportivo er modsat i gang i en opadgående kurve med syv point i de seneste fire kampe, og man leverer normalt hæderligt hjemme på Riazor, hvor Deportivo har scoret i samtlige kampe på nær mod Real Madrid. Som de to hold er kørende netop nu, bør værterne alt andet lige være større favoritter.

Deportivo la Coruña vinder kampen
Spanien - La Liga, klokken 21:00
Oddset 2,05 er fundet hos NordicBet


Randers FC - AaB
Trænerskifter kan være lig med et nyt udtryk, og det må man i den grad sige, at det er i Randers. Holdet kom meget mere offensivt ud i Farum end man er vant til, og det gav en voldsomt chancerig kamp, hvor der da også var fem mål. Her er Baskhim Kadrii og Mads Agesen i karantæne, og specielt sidstnævntes fravær er en fordel for dette spil. AaB har godt nok ikke været voldsomt målscorende, men man er dog blevet bedre offensivt af, at Pavel Safranko er kommet til, og man er også farlig på omstillinger, hvis Randers som forventet kommer med højt pres.

Over 2,5 mål i kampen
Danmark - Superliga, klokken 19:00
Oddset 2,16 er fundet hos Unibet