Swansea - Southampton
Ekstremt afgørende kamp forhold til, hvem af de to hold, der skal blive oppe i Premier League. Taberen er meget tæt på at være rykket ud, og af sammeLes Herbiers - Paris Saint-Germain

Pokalfinale med en gigantfavorit - og det er da også svært at se andet end en storsejr til PSG. Det er sidste betydende kamp for PSG, og når der har været noget på spil, har man kørt hovedparten af modstanderne fra Ligue 1 midt over. Her gælder det så et bundhold fra den tredjebedste række, som primært er kommet i pokalfinalen via et ekstremt lodtrækningsheld, hvor man slet ikke mødte et hold fra den bedste række på vejen til finalen - som oven i købet spilles i Paris. Det kan blive en meget lang aften for Les Herbiers, og mon ikke det bliver en storsejr.

Paris Saint-Germain vinder med fire mål eller mere
Frankrig - Pokalfinale, klokken 21:05
Oddset 1,74 er fundet hos Unibet (asian -3,5)


Swansea - Southampton

Ekstremt afgørende kamp forhold til, hvem af de to hold, der skal blive oppe i Premier League. Taberen er meget tæt på at være rykket ud, og af samme grund er det meget svært at se andet, end at begge hold kommer ud med en gameplan om at begynde kampen forsigtigt, og så må man se, hvad der sker. I forvejen kan begge hold godt nogenlunde leve med uafgjort. Southampton kan så selv afgøre det i sidste kamp, men de har Manchester City, hvor Swansea har en noget nemmere kamp mod Stoke. Virker oplagt med krydset ved pausen.

Uafgjort efter første halvleg
England - Premier League, klokken 20:45
Oddset 2,05 er fundet hos Danske Spil


Partick Thistle - Motherwell
Der bør være stor forskel i motivation på de to hold i denne kamp. Motherwell skal bare have de to sidste kampe i nedrykningsspillet overstået uden skader, inden den står på pokalfinale mod Celtic, og den manglende motivation var til at få øje på i den sidste kamp mod St. Johnstone, hvor man sparede flere stamspillere og leverede en elendig indsats. Modsat har Partick leveret et fint nedrykningsspil med tre kampe uden nederlag, og en sejr her vil med stor sikkerhed sikre dem mod nedrykning. Den store motivationsforskel bør gøre udslaget i denne kamp.

Partick Thistle vinder kampen
Skotland - Premier League, klokken 20:45
Oddset 2,11 er fundet hos YouBet (asian -0,5)