B 1908 - Avarta
Det er ved at være 22 kampe siden, at B 1908 sidst tabte en fodboldkamp. Den serie af flotte resultater havde bragt dem i 2. division, hvis de da ikke havde startet sidste sæson forfærdeligt ud. Man kommer med en enorm energi til kampene, og har da også gjort rent bord i Danmarksserien. Avarta kneb sig med nød og næppe videre mod Nakskov i sidste runde, og selv om man endelig fik en sejr i weekenden i bundopgøret mod Marienlyst, er det svært at se, at de ligefrem skal være favoritter i denne kamp. Flot betaling på, at B 1908 ikke taber kampen.

B 1908 taber ikke kampen
Danmark - DBU Pokalen, klokken 17:15
Oddset 1,70 er fundet hos Danske Spil


Dagenham & Redbrige - Braintree
Bundbrag i National League med en for stor favorit. Braintree har haft det svært siden oprykningen, men fik dog en lille opmuntring med det uafgjorte resultat ude mod Boreham Wood. Man har faktisk gjort det bedre ude end hjemme, da man her spiller lidt mere defensivt, hvilket passer dem ganske fint. Dagenham har været en af sæsonens skuffelser og er stadig uden sejre. De fik også et fint point i weekenden mod Salford, men det var også en kamp, hvor de ikke skulle tage initiativet. Her er sagen anderledes, og X2 kan derfor vise sig som et fint spil.

Braintree får point i kampen
England - National League, klokken 20:45
Oddset 2,00 er fundet hos Bet365


Herlev - Marienlyst
På papiret har Herlev et godt DS-hold, som bare var uheldige med at havne i en meget stærk DS-pulje i sidste sæson, og efter en dårlig start på sæsonen har de nu vundet tre kampe i træk. I sidste runde vandt de klart over Brønshøj, og derfor er det svært at se, at de skal være specielt undertippede i denne her kamp. Marienlyst spiller godt nok på kunstgræs til hverdag, som Herlev også gør det, men de er sidst i 2. division og på papiret skal deres hold ikke være bedre end Herlevs. Derfor er det en meget flot betaling på en hjemmesejr hér.

Herlev vinder kampen
Danmark - DBU Pokalen, klokken 20:45
Oddset 3,50 er fundet hos Betfair Sportsbook