Werder Bremen - 1.FC Köln
Köln har været klart bedre siden nytår, hvor man blot har tabt tre af de otte spillede kampe, og det mod enten tophold eller et meget formstærkt hold fra
Stoke - Manchester City
Stoke har under Paul Lambert spillet meget defensivt, og det vil overraske meget, hvis ikke det kommer til at ske igen hér. Derfor kan det godt blive en sværere opgave end som så for det suveræne førerhold. Så målrige er holdets udekampe heller ikke, og ser vi på kampe på fremmed græs mod hold udenfor top seks, er blot to ud af 10 kampe endt med mindst fire scoringer. Med tanke på Stokes tilgang og med tanke på, at Manchester City ikke er helt så sprudlende som tidligere på sæsonen og er endda uden Sergio Aguero, virker maksimalt tre mål som en fin investering.

Under 3,5 mål i kampen
England - Premier League, klokken 21:00
Oddset 1,65 er fundet hos Jetbull


Werder Bremen - 1.FC Köln
Köln har været klart bedre siden nytår, hvor man blot har tabt tre af de otte spillede kampe, og det mod enten tophold eller et meget formstærkt hold fra Stuttgart. I den kamp spillede man egentlig fint, men et par grove individuelle fejl kostede dyrt. Man kan komme til Bremen i stærkeste opstilling og bør alt andet lige have ganske fine muligheder for at få mindst ét point med hjem. Bremen har gjort det fint på det seneste, men de har det bedst med ikke selv at skulle dominere kampene og lever ganske udmærket med uafgjort i opgøret.

Köln får point i kampen
Tyskland - 1.Bundesliga, klokken 20:30
Oddset 2,01 er fundet hos Bet365 (asian + 0,5)


F.C. København - FC Helsingør
F.C. København begynder så småt at ligne det klassehold, man burde være med de spillere, man har til rådighed, og det hjælper helt sikkert holdet, at man ikke spiller kampe i Europa i midtugen. Derfor er det også svært at se andet end en klar sejr her. Helsingør har dybest set fordel af at tabe, da de så er sikker på enten Lyngby eller Randers i playoff, og i forvejen har holdet præsteret elendigt i dette forår mod de bedre hold på fremmed græs, med store nederlag både i Odense og Brøndby. Det ligner en meget klar hjemmesejr til F.C. København.

FCK vinder med tre mål eller mere
Danmark - Superligaen, klokken 19:00
Oddset 2,63 fundet hos Unibet