Juventus - Atalanta
Juventus har endelig fået hul ned til Napoli, og det kan man udbygge med en sejr i denne kamp. Det bør også være muligt, for Juventus har set utroligtBarcelona - Chelsea

Det bliver næppe nogen målfest på Camp Nou. Barcelona har været noget mere resultatorienteret under Ernesto Valverde, og det seneste eksempel på det så man i storkampen mod Atletico Madrid, som var en relativt chancefattig kamp. Chelsea kommer formentlig til at gribe kampen nogenlunde an, som man gjorde ude mod Manchester City, og det var bestemt heller ikke noget chanceorgie. Med Lionel Messi på banen kan der selvfølgelig altid ske noget magisk offensivt, men det meste peger i retning af, at der maksimalt falder tre mål i kampen.

Under 3,5 mål i kampen
UEFA - Champions League, klokken 20:45
Oddset 1,53 er fundet hos Betfair Sportsbook


Juventus - Atalanta

Juventus har endelig fået hul ned til Napoli, og det kan man udbygge med en sejr i denne kamp. Det bør også være muligt, for Juventus har set utroligt stabile ud på det seneste. Man har faktisk i serie A vundet 11 kampe i træk, og kun i Verona lukkede man mål ind. Her gælder det et Atalanta-hold, som man allerede har mødt to gange i 2018 i Coppa Italia. Her lykkedes Juventus at vinde begge kampe med 1-0, og derfor er det svært ikke igen at forsøge sig med et spil på, at Juventus vinder uden scoringer fra modstanderen.

Juventus vinder med rent bur
Italien - Serie A, klokken 18:00
Oddset 2,10 er fundet hos Betfair Sportsbook


Bradford - Wigan

Det er noget overraskende, at man får så pænt et odds på mange mål i denne kamp. Wigan har rækkens bedste offensiv, og spillede lørdag en af sæsonens mest underholdende kampe, da de spillede mod Scunthorpe - og de bør komme til Bradford med en klar mission om at hente tre point. For Bradford har været elendig siden nytår, og end ikke et managerskifte fra Stuart McCall til Simon Grayson har ændret på det. Der har dog været ret mange mål i deres hjemmekampe på det seneste, og derfor virker oddset attraktivt på mindst tre scoringer.

Over 2,5 mål i kampen
England - League One, klokken
Oddset 2,14 er fundet hos NordicBet