Manchester United - Tottenham

Manchester United har understreget i de to første kampe, at tingene slet ikke fungerer. Man var en smule heldige med at slå Leicester i den første kamp, inden man så tabte til Brighton, og holdets spillere lyser ikke ligefrem af spilleglæde. De har et par tvivlsomme spillere til denne kamp, hvor det vil hjælpe, hvis de bliver klar, men Tottenham skal stadig have fine chancer for point. Ikke alt fungerede for dem mod Fulham, men de viste dog, at de stadig har en fremragende offensiv, og de kan modsat United komme i stærkeste opstilling. Gå efter X2.

Tottenham får point i kampen
England Premier League, klokken 21
Odds 1,56 er fundet hos NordicBet


AaB - Esbjerg

Man må lette på hatten for Esbjerg, som efter salget af profilen Anders Dreyer er kommet med et stærkt udtryk og vundet begge kampe siden da uden at lukke mål ind. Specielt sejren i Brøndby var imponerende, og derfor er det svært at se, hvorfor man skal være så undertippede i denne kamp. AaB har godt nok haft et resultatmæssigt godt efterår, men spillet har ikke været fantastisk, og man står lidt med en fornemmelse af, at de ikke kan blive ved med at vinde alle de tætte kampe. Derfor er det langtfra umuligt, at Esbjerg kan tage hjem med point.

Esbjerg får point i kampen
Danmark Superliga, klokken 19
Odds 2,08 er fundet hos Unibet (asian +0,5)


Levante - Celta Vigo

Levante var flyvende i sidste sæson under Paco Lopez. Han nåede 11 kampe ved roret - med otte sejre til følge, hvor sejren over Barcelona var kronen på værket. Alle fem kampe hjemme i Valencia er vundet under ham, og man fortsatte den nye sæson, hvor man slap med sejren ude over Betis. Celta Viga har fået ny manager i Antonio Mohamed, og første kamp under ham var ikke voldsomt overbevisende. Det taler lidt imod spillet, at Celta har haft det indbyrdes overtag, men ellers er det svært at se, hvorfor Levante ikke er større favoritter.

Levante vinder kampen
Spanien Primera Division, klokken 20.15
Odds 2,50 er fundet hos Bwin

Ændringer i de angivne odds kan forekomme