Lørdagen har mange spændende kampe med sig, og spilredaktionen har fundet tre friske fiduser.

Skive - Vejle
Skive er for længst rykket ned, men det har ikke fået dem til at ændre spillestil.
Thisted - Vendsyssel, Vendsyssel vinder kampen
Danmark Nordicbet Liga, kl.15:30


Godt nok har Thisted spillet et forår uden at vinde en kamp, men dels har man ikke haft marginalerne med sig, og dels er de blevet lige så svækkede af salget af Mikkel Agger som frygtet, og derfor giver fyringen af Joakim Mattsson umiddelbart ikke ret meget mening. Det er da også svært at se, at det på den korte bane skulle løfte Thisted specielt med tanke på, at de ikke har mere tilbage at spille for i denne uge. Vendsyssel har også skiftet træner i ugens løb, men er et noget bedre hold og har oveni oprykning at spille for. Flot spil på 2-tallet.

Odds 1,90 hos Danske Spil


Skive - Vejle,under 2,5 mål i kampen
Danmark Nordicbet Liga, kl. 15:30


Skive er for længst rykket ned, men det har ikke fået dem til at ændre spillestil. De kommer stadig med et defensivt koncept, og mageløst nok er samtlige holdets 11 kampe i dette forår endt med maksimalt to scoringer. De havde stor held med at stille sig dybt i udekampen mod Vejle tidligere på foråret, og lige præcis de kampe har Vejle haft svært ved at løse. Skive har Frederik Brandhof i karantæne og har generelt set tandløse ud i dette forår, så forvent en kamp, hvor Vejle har bolden meget, men hvor de næppe går mål-amok. Fint odds på maksimalt to mål.

Odds 1,90 hos Danske Spil


Freiburg - Augsburg, kampen ender uafgjort
Tyskland 1. Bundesliga, kl.15:30


Freiburg er meget tæt på en ny sæson i Bundesligaen, men de mangler lige et point for at kunne undgå playoff. Med tanke på, at Wolfsburg har allerede nedrykkede FC Köln, vil Freiburg primært komme til denne kamp for at hente netop det ene point, og derfor skal man ikke forvente et hjemmehold, der kommer specielt offensivt ud til denne kamp. Augsburg har kun sekundære placeringer at spille for, men uafgjort vil sikre dem 11. pladsen og oveni kommer, at fem af deres otte kampe i foråret på fremmed græs er endt uden vinder.

Odds 3,50 hos Betfair Sportsbook

Der kan være ændringer i forhold til de angivne odds. BT er ikke ansvarlig for oddsændringer i forhold til de publicerede forslag.