BATE BORISOV - QARABAG
Qarabag var det klart bedste hold i den første kamp, men holdet manglede skarphed foran mål, og så kunne BATE afgøre kampen på holdets nærmest eneste chance. Af samme grund er det svært at se, hvorfor BATE skal være så store favoritter i denne kamp. Nok er Qarabag bedst hjemme, men med uafgjort sidste år ude mod Atletico Madrid viste de trods alt, at de mestrer kunsten at spille på fremmed græs. Dertil kommer det faktum, at BATE lever fint med uafgjort, og at kampen kan gå i stå ved 0-1, så oddset virker fornuftigt på X2 i denne kamp.

Qarabag taber ikke kampen
UEFA - Champions League, klokken 19.00
Oddset 1,75 er fundet hos Bet365


SPARTAK MOSKVA - PAOK
Den første kamp mellem de to hold blev et sandt målorgie. Ud over de fem scoringer fik vi et brændt straffespark og et par brændte friløbere, og det er svært at se, hvorfor det skulle blive så meget anderledes i returkampen. PAOK er meget stærke på omstillingerne, hvilket de viste i sidste runde mod Basel, men modsat er de bestemt til at tale med defensivt, hvor man sagtens kunne have lukket mere end to mål ind i den omvendte kamp. Godt nok har Spartak været målfattige i den hjemlige liga, men denne kamp ligner mange mål.

Over 2,5 mål i kampen
UEFA - Champions League, klokken 19.30
Oddset 1,95 er fundet hos Unibet


CARLISLE - BLACKBURN
Den lille pokalturnering i England er ofte vært for et par gedigne overraskelser i starten af turneringen, da holdene fra Championship tit kommer med en masse reserver. Det forventes Blackburn også at gøre i denne kamp, og så er forskellen på de to hold pludselig ikke så stor igen. Oven i har Carlisle normalt satset pænt på succes i denne turnering, og vi skal ikke mere end tre år tilbage for at finde en kamp på Anfield, hvor man trak Liverpool igennem
120 minutter og straffespark, før man røg ud. Derfor virker odds på 1-tallet alt for højt.

Carlisle vinder kampen
England - Carabao Cup, klokken 20.45
Oddset 4,75 er fundet hos Bet365