RB Salzburg - Lazio
Salzburg er tvunget frem, da de skal score minimum to gange for at gå videre. Det må alt andet lige give plads til omstillingerne for Lazio, og det er i hvertRB Salzburg - Lazio
Der var bunkevis af chancer i den første kamp, og det er da svært at se, at returkampen skulle gå så meget anderledes. Salzburg er tvunget frem, da de skal score minimum to gange for at gå videre. Det må alt andet lige give plads til omstillingerne for Lazio, og det er i hvert fald svært at se kampen gå i stå på noget tidspunkt efter 4-2 til Lazio i den første kamp. Spillet bliver ikke dårligere af, at den defensive midtbanemand Diadie Samassekou fra Salzburg er udenfor med karantæne, så mon ikke vi får en kamp med minimum tre scoringer i Salzburg?

Over 2,5 mål i kampen
UEFA - Europa League, klokken 21:05
Oddset 1,60 er fundet hos Unibet


Bradford - Shrewsbury

Hvad der længe lignede en glimrende sæson for Bradford med playoff-plads, er endt i det stik modsatte. En gevaldigt formdyk siden nytår har sendt holdet ned i midten af tabellen, og end ikke et managerskifte til Simon Grayson har kunnet ændre på dette. Med blot én sejr i de seneste 14 kampe er de blandt de dårligste hold i rækken netop nu og uden alverden at spille for. Shrewsbury kæmper fortsat for den direkte oprykning, og efter Blackburns nederlag kan man komme blot to point fra andenpladsen med en sejr. Motivation og klasse peger på udesejren.

Shrewsbury vinder kampen
England - League One, klokken 21:05
Oddset 2,25 er fundet hos Bet365


Sporting Lissabon - Atletico Madrid

Normalt er Atletico Madrid et stærkt defensivt hold, men de har lukket mål ind ude mod både Lokomotiv Moskva i sidste runde og mod FC København, og det kan også sagtens ske her. Sporting Lissabon er pisket frem for at få de to mål, der kan bringe kampen i forlænget spilletid, og det må alt andet lige kaste nogle omstillinger af sig til Atletico. Hvis så gæsterne får scoret, kan det få gæsterne til at slække lidt på defensiven, da man så stort set er videre. Det er et minus, at Sporting har Bas Dost i karantæne, men oddset virker for højt på, at begge hold scorer.

Begge hold scorer i kampen
UEFA - Europa League, klokken 21:05
Oddset 2,28 er fundet hos NordicBet