Genk - Brøndby

Genk har været flyvende i denne sæson. De spiller godt og er vel lige nu det bedst spillende hold i Belgien. Derfor er det svært at se, at de ikke skal være ret klare favoritter i denne kamp. Brøndby har bestemt ikke imponeret på det seneste, hvor man har manglet den energi, som normalt kendetegner holdet, og til opgøret i Genk er man hårdt ramt defensivt. Benedikt Röcker er ude med en mulig hjernerystelse, Paulus Arajuuri er småskadet, mens Joel Kabongo har karantæne. Det er ikke godt før en svær udekamp, så det lugter af et 1-tal.

Genk vinder kampen
Europa League kval., klokken 20:30
Odds 1,71 er fundet hos NordicBet


Sigma Olomouc - Sevilla

Der bør være massiv klasseforskel i denne kamp. Sevilla virker til at tage Europa League seriøst og var helt overlegne i begge kampe mod Zalgiris, selv om det kun lykkedes at score én gang i den første kamp. Sigma Olomouc har fået en elendig sæsonstart i den tjekkiske liga med fire nederlag i de første fem kampe, og selv om det var flot at slå Kairat fra Kasakhstan ud, er det her en helt anden opgave. Sevillas offensiv så meget stærk ud i premieren mod Rayo, og kommer man i stærkeste opstilling, bør de vinde denne kamp med mindst to mål.

Sevilla vinder med mere end ét mål
Europa League kval., klokken 19:00
Odds 2,07 er fundet hos Unibet (asian -0,5)


Zorya Luhansk - RB Leipzig

RB Leipzig er klare favoritter til at gå videre, og det bør de da også ende med at gøre - men derfor virker de stadig til at være blevet en anelse for store favoritter i denne kamp. Zorya Luhansk er et af de bedre hold fra Ukraine, og nåede da også gruppespillet i sidste sæsons Europa League. De har set solide ud i sæsonens første kampe, og indtil videre har Leipzig kun imponeret hjemme. Ude er det kun blevet til uafgjort mod både Häcken og Craiova, og med Dortmund ude i weekenden kan det snildt tænkes, at der spares folk i denne kamp.

Zorya Luhansk taber ikke kampen
Europa League kval., klokken 20:30
Odds 2,45 er fundet hos Unibet

Ændringer i de angivne odds kan forekomme