Wolverhampton - Reading
Wolves gik helt ned i lokalopgøret mod Aston Villa, og efter den kamp er den ellers så stensikre oprykning ved at smuldre. Ikke mindst holdets defensiv harRoma - Shakhtar Donetsk
Der var et hav af chancer i denomvendte kamp, og det er svært at se denne kamp blive så frygtelig meget anderledes. Roma er tvunget frem efter 2-1-nederlaget fra den første kamp, og det bør give en åben kamp, hvor Shakhtar nok skal skabe muligheder den anden vej. Tilmed kan kampen først for alvor gå i stå ved 2-1 til Roma, og i det tilfælde er dette væddemål gået hjem. Man kan indvende, at Shakhtar ikke scorer voldsomt meget på udebane i Champions League, men får Roma det ventede føringsmål, er de bare nødt til at skulle jagte et mål.

Over 2,5 mål i kampen
UEFA - Champions League, klokken 20:45
Oddset 1,65 er fundet hos Betfair Sportsbook


Wolverhampton - Reading

Wolves gik helt ned i lokalopgøret mod Aston Villa, og efter den kamp er den ellers så stensikre oprykning ved at smuldre. Ikke mindst holdets defensiv har ikke leveret på samme niveau som tidligere på sæsonen, og det bør åbne for en kamp, hvor begge hold får scoret. Reading er markant bedre ude end hjemme, og de er ganske farlige i deres omstillinger. De har scoret i deres seneste seks kampe på stribe, og kan alt andet lige spille relativt frit i denne kamp, da der ikke forventes alverden af dem. Oddset er klart for højt på, at begge hold får scoret.

Begge hold scorer i kampen
England - Championship, klokken 20:45
Oddset 2,25 er fundet hos Betfair Sportsbook


Herning - Herlev

Herlev virker til at have timet formen helt rigtigt. Først slog de Odense ud efter tre sejre på stribe, og de har nu leveret to jævnbyrdige kampe mod Herning. På papiret er Herning selvfølgelig det klart bedre hold, men slutspil er bare noget andet end grundspil, og lige netop Herlev har man haft notoriske problemer med i denne sæson. I de fire indbyrdes kampe i Herning har man kun vundet den ene af dem i ordinær tid, og Herlev kan stadig spille helt frit, da al presset ligger på Herning. Flot pris på, at Herlev maksimalt taber med et enkelt mål.

Herlev taber med maksimalt ét mål
Ishockey - Metal Ligaen, slutspil, klokken 19:00
Oddset 2,65 er fundet hos Danske Spil