CFR CLUJ - FC ASTANA
Der var ikke mange chancer i det første opgør mellem Cluj og Astana, som kasakhstanerne vandt med 1-0. Derfor er det også svært at se, hvorfor returkampen skal udvikle sig til en regulær målfest. Som udgangspunkt må man forvente et afventende Astana-mandskab, og Cluj behøver ikke smide alle mand frem fra start. Kommer hjemmeholdet foran med 1-0, så kan man sagtens forestille sig at kampen går i stå, fordi ingen af holdene vil indkassere et mål. Så der er ret fornuftige chancer for, at vi ikke får tre scoringer i dette opgør.

Under 2,5 mål i kampen
UEFA - Champions League kval., klokken 20:00
Oddset 1,60 er fundet hos Bet365

LUDOGORETS - FERENCVAROS
Hvor det bør blive låst mellem Cluj og Astana, så bør denne kamp være pivåben fra start. Ludogorets skal ud og jagte mindst én scoring, og hvis man får denne, så skal Ferencvaros ud og jagte, fordi det første opgør endte 2-1 til det ungarske mandskab. Kampen i Budapest var da også underholdende med mange chancer og mål, så det er lidt overraskende, at vi får dette odds på mindst tre mål. Uanset hvem, der scorer det første mål, åbner kampen, fordi så skal det andet hold jagte i kampen. Og det vil først gå i stå, hvis stillingen slår 2-1 til Ludogorets.

Over 2,5 mål i kampen
UEFA - Champions League kval., klokken 19:30
Oddset 1,95 er fundet hos Bet365

TUNESIEN - NIGERIA
Bronzekampen i de afrikanske mesterskaber ligner ikke nogen underholdende kamp på forhånd. Der er stadigvæk meget på spil for de to landshold, så man må forvente, at der bliver gået til makronerne i aften. Der har været meget få mål ved denne turnering, og Tunesien har været et af de hold, der har spillet mange låste kampe. Af holdets seks kampe ved slutrunden er fem af dem endt uafgjort. Det taler dog imod, at Nigeria spiller lidt mere underholdende, men da der er medaljer på spil her, kan det godt være et mere afventende hold, vi får at se.

Kampen ender uafgjort
CAF - Africa Cup of Nations, klokken 21:00
Oddset 3,10 er fundet hos Bet365