Atalanta - Shakhtar Donetsk
To hold med en offensiv spillestil støder sammen hér, og det bør da også blive en underholdende kamp. Atalanta er tvunget til sejr efter deres nederlag i Zagreb, og selv om kampen spilles i Milano, bør de stadig komme blæsende fra start. Fem ud af holdets første seks kampe i den hjemlige liga er da også gået over denne mållinje. Shakhtar har nu lukket mål ind i 17 kampe i træk i Champions League. Seks af holdets syv seneste kampe i turneringen er da også endt målrige, og de bør kunne straffe Atalantas meget offensive tilgang til spillet.

Over 2,5 mål i kampen
Champions League, klokken 18:55
Odds 1,75 er fundet hos Betfair Sportsbook


Leeds - West Bromwich

Det er godt nok svært at se, hvorfor Leeds skal være så store favoritter i denne kamp. De spiller godt på deres bedste dage, men de har vist alt for stor ustabilitet så langt. Endnu har de ikke leveret nogen stor kamp på Elland Road i denne sæson, og da blot vundet én af fire kampe på eget græs. West Bromwich har til gengæld set stærke ud i denne sæson. De er uden nederlag, og det unge hold har indtil videre vist noget af den stabilitet, som Leeds har manglet. Oveni mangler værterne vigtige Pablo Hernandez, så værdien skal være tydelig på X2.

West Bromwich får point i kampen
England Championship, klokken 20:45
Odds 2,17 er fundet hos Unibet (asian +0,5)


Lokomotiv Moskva - Atletico Madrid

Det er tydeligt at se, at Atletico Madrid har det svært offensivt uden Antoine Griezmann. Sølle ét mål har man scoret per kamp i den hjemlige liga og hele fire ud af de syv kampe er endt under denne mållinje. Der var så godt nok mange mål i deres kamp mod Juventus, men det var også mod et hold, der gerne ville spille fodbold. Lokomotiv kommer næppe til denne kamp for at underholde. De lever fint med uafgjort efter sejren i første runde i Leverkusen, og oveni forventes regn og blæst ved kampstart. Med andre ord kunne dette godt lugte af få mål.

Under 1,5 mål i kampen
Champions League, klokken 21:00
Odds 3,20 er fundet hos Betfair Sportsbook

Ændringer i de angivne odds kan forekomme