Celta Vigo - Valladolid
Celta Vigo valgte at fyre Fran Escribá og erstatte ham med Óscar García Junyent og bedømt ud fra første kamp ude mod Villarreal var det en god idé. Holdet kom med et helt andet udtryk, og sejren var ikke ufortjent. Nu bør man kunne bygge videre på den kamp med tre point mod Valladolid. Udover førstekeeper Ruben Blanco Veiga er man i stærkeste opstilling, og han var i øvrigt heller ikke med, da man vandt i Villarreal. Valladolid er normalt ikke noget stort udehold, og de har heller ikke set imponerede ud i de seneste runder. Gå efter 1-tallet.

Celta Vigo vinder kampen
Spanien Primera Division, klokken 21:00
Oddset 1,82 er fundet hos NordicBet

Maldon & Tiptree - Newport
Maldon & Tiptree stod for en stor overraskelse i sidste runde ved at sende Leyton Orient ud, men holdet fra den ottendebedste række var en relativt ligeværdig modstander, og i denne største kamp i klubbens historie, som ovenikøbet er TV-kamp, kan man godt regne med et meget tændt hjemmehold - som i øvrigt blot har smidt point én gang i sæson og har gjort rent bord på hjemmebane. Newport er i dårlig form med tre nederlag på stribe i ligaen, og selv om de skal være det bedre hold, kan der godt ligge en pokaloverraskelse og lure i denne kamp.

Maldon & Tiptree taber med maks. ét mål
England FA Cup, klokken 20:55
Oddset 1,88 er fundet hos Bet365 (asian +1,5)

Jubilo Iwata - Nagoya Grampus
For Jubilo Iwata er sagen klar. Kun sejr kan bruges, hvis de vil sikre endnu en sæson i den bedste række, og efter en lang serie af dårlige resultater, har de vist klar formfremgang med tre sejre i de seneste seks kampe - det skal dog med, at de ikke har vundet hjemme siden maj måned. Nagoya kan kun i yderste teori komme i fare for at rykke ud, og spørgsmålet er derfor, hvor motiverede de er i denne kamp. De har ikke vundet på fremmed græs siden marts måned, og formen er også dårlig med én sejr i de seneste 10 kampe. Flot odds på hjemmesejren.

Jubilo Iwata vinder kampen
Japan J-League, kl. 06:00 (nat til lørdag)
Oddset 2,55 er fundet hos Betfair Sportsbook