Jokerit - Vityaz
Efter en svag start på sæsonen, har Jokerit for alvor fundet formen med blot ét nederlag i 14 kampe i ordinær tid og den fine serie af resultater skal de have fine muligheder for at udbygge hér. Danske Nicklas Jensen er endda med igen for værterne efter en skadespause, så man er i stort set stærkeste opstilling. Vityaz er til gengæld i elendig form med tre store nederlag på stribe. De har defensivspilleren Igor Golovkov i karantæne og er ringe på udebane, hvor man er uden sejr i 14 kampe i træk. Alt andet lige bør Jokerit vinde ubesværet hér.

Jokerit vinder kampen
Ishockey - KHL, klokken 17:30
Oddset 1,75 er fundet hos Bet365

Derby - Charlton
Det er svært at se, hvorfor Derby skal være specielt store favoritter. De er i elendig form med syv kampe i træk uden sejr, og specielt offensiven har haltet med blot tre scoringer i de syv kampe. Ovenikøbet er vigtige Tom Lawrence i karantæne, mens Tom Huddlestone og Matt Clarke af stamspillerne fortsat står over på grund af skader. Charlton har set bedre ud i de tre seneste kampe, som alle har kastet point af sig. Selv om de har en lang skadesliste, er det kun Josh Cullen og Jonathan Leko, der har spillet en rolle i sæsonen, så gå efter X2.

Charlton får point i kampen
England - The Championship, klokken 20:45
Oddset 2,04 er fundet hos Bet365 (asian +0,5)

Rögle - Djurgården
Rögle startede sæsonen fremragende, men er siden faldet til et mere forventeligt niveau. Det er blot blevet til tre sejre i ordinær tid i de seneste 13 kampe, og selv om det var stærkt at vinde derbyet mod Malmö, er det svært at have dem som specielt store favoritter i denne kamp. Djurgården er nemlig på vej frem. De har vundet fem af de seneste otte kampe, og har fordel af nu, at de ikke også skal spille Champions League, som sluttede for 14 dage siden. Retfærdigvis har de været bedst hjemme, men til oddset er det i hvert fald værd at gå efter 2-tallet.

Djurgården vinder kampen
Ishockey - Sverige SHL, klokken 19:00
Oddset er fundet hos NordicBet
3,15