Rygterne er igen begyndt at svirre om Christian Eriksens fremtid, hvor Paris Saint-Germain skulle være klar med et kæmpebud på 835 millioner kroner til Tottenham for at få fingrene i den elegante dansker.

Også Real Madrid har været inde i billedet som Christian Eriksens nye klub, men spørger man bookmakerne, bliver et klubskifte ikke aktuelt i dette transfervindue.

LÆS OGSÅ: Dagens 3 spil: Bliver der vild målfest i Moskva?

Således giver Danske Spil blot odds 1,30 på, at han bliver i Tottenham, mens et skifte til Paris Saint-Germain regnes som ret usandsynligt, i og med at det står i syv gange pengene.

»Vi tror på, at Eriksen forbliver i Tottenham. Det skyldes først og fremmest, at Premier League er gået i gang, og at deres transfervindue er lukket. Derfor, hvis Tottenham sælger, så kan de ikke købe en erstatning før til januar. Christian Eriksen føler sig også godt hjemme i Tottenham, så det vil også være en stor ting for ham og hans familie, hvis de lige pludseligt skulle flytte,« siger oddsansvarlig Peter Emmike fra Danske Spil.

Det vurderes i skrivende stund mere sandsynligt, at han havner i Real Madrid i forhold til Paris Saint-Germain, i og med at den spanske storklub står i fem gange pengene som Eriksens næste klub.