Foto: Anders Kjærbye

Med nederlaget til OB, er nedrykning nu blevet et særdeles aktuelt tema for AGF. Der er fem point op til en placering, der ikke giver playoff om nedrykning, og skal man tro bookmakerne, så er det langt fra usandsynligt, at AGF ender med at forlade den bedste række.

Således giver Danske Spil blot odds 5,50 på, at AGF ender som den direkte nedrykker. Bookmakeren NordicBet har dog sat odds på, hvorvidt AGF rykker ud inklusiv eventuelle kampe mod et hold fra 1. division, og her er dommen nu, at AGF har 25 procent chance for at rykke ned.

»Jeg tror, mange AGF-fans føler, at de har været her før. En træner, der blev hentet ind for at bringe holdet det sidste stykke opad i tabellen, men i stedet taber det hele på gulvet. Og selvom Glen Riddersholm ivrigt forsøger at tale præstationerne op, så var det svært at få øje på lyspunkter mod OB,« siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Den største favorit til nedrykning er dog stadig Esbjerg. Efter søndagens kampe har NordicBet blot odds 2,15 på, at vestjyderne må en tur ned i den næstbedste række.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.