I sidste sæson vandt Aalborg Pirates guld i Metal Ligaen for første gang i 37 år, men ifølge bookmakerne, så havner titlen længere sydvest på i denne sæson, som skydes i gang i aften.

Med odds omkring tre gange pengene er Herning Blue Fox til at vinde DM-titlen for 17. gang i historien, selv om man altså trods en suveræn sejr i grundspillet blev snydt, da først slutspillet startede.

»I sidste sæson vandt de grundspillet i overbevisende stil, men tabte som bekendt til Aalborg Pirates i finalen. Til denne sæson har Blue Fox dog forstærket truppen. De har blandt andet hentet Riley Brace og Zack Torquato i Italienske Cortina. Riley Brace kastede 76 point af sig i 40 kampe i Alpe Ligaen i sidste sæson. Han kan gå hen og blive en afgørende spiller. Derudover, så har Blue Fox også hentet Morten Poulsen, Kristoffer Lauridsen og Joachim Linnet. Det er årsagen til, at vi har dem som favoritter til at vinde guldet,« siger oddssætter Jeppe Helbo Jensen fra Danske Spil.

Forventningerne til ham kan også aflæses i topscorerspillet hos Danske Spil, hvor man har odds 6,00 på ham til at blive topscorer. Sammen med Lasse Lassen og Dale Mitchell er han selskabets topscorer-favorit.

Aalborg Pirates er de nærmeste titelkonkurrenter til Blue Fox. Aalborg giver pengene fire en halv gange igen, hvis de bliver danske ishockeymestre. De har en virkelig god trup, som nu er blevet forstærket ved købet af Thomas Spelling i Sønderjyske. Netop Sønderjyske er nummer tre på listen med et vinderodds på 5,00, selv om de i den sidste sæson var en af de store skuffelser. Favoritfeltet fuldendes af Esbjerg Energy til odds 6,00.