Foto: Henning Bagger

Bookmakerne reagerede hurtigt på fyringen af Thomas Frank og allerede nu her er der således odds på, hvem der står i spidsen for Brøndby i den første kamp i den nye sæson.

Skal man tro bookmakerne, så peger pilen ret så kraftigt på Morten Wieghorst. Han er favorit både hos Danske Spil og NordicBet - hos Danske Spil er han endda helt nede i to gange pengene - mens Bet25 har ham som næstfavorit efter det netop udnævnte chef Auri Skarbalius.

»Morten Wieghorst er et klubikon i Brøndby, og han går pt. ledig på trænermarkedet efter sit exit fra AGF. Morten Wieghorst har derudover en solid trænererfaring i ryggen fra dansk og international fodbold. Han har trænet både FC Nordsjælland, Danmarks U21-landshold og været assistent i Swansea, så Wieghorst har hele pakken i vores optik til at overtage cheftrænerjobbet i Brøndby IF,« siger oddsansvarlig Peter Emmike fra Danske Spil.

Blandt andre interessante emner på listen finder man tidligere Brøndby-trænere som Morten Olsen og Michael Laudrup. Danske Spil har faktisk de to som de mest sandsynlige modkandidater til Morten Wieghorst, mens Bet25 ikke har den store tiltro til, at en af de to koryfæer vender tilbage til Brøndby med henholdsvis odds 15 og 25 på, at det sker.

»Navne som Michael Laudrup og Morten Olsen er også bragt i spil, men på trods af deres Brøndby-hjerter, anser vi det som værende rimeligt usandsynligt, at de tager et Brøndby-job på dette tidspunkt af deres karrierer,« siger Bet25-oddssætter Niklas Nürnberg.

Endelig kunne et bud være at gå i retning af Haderslev. Trænertalentet Jacob Michelsen har haft stor succes uanset, hvor han har været og stod altså også bag Brøndbys seneste nedtur, da Sønderjyske søndag slog Brøndby med 3-1. Danske Spil ser det ikke komme med odds 15 på ham, mens NordicBet har ham i favoritfeltet samme med David Nielsen fra Lyngby.

»Både Jacob Michelsen og David Nielsen er store trænertalenter, men spørgsmålet er, om Jan Bech Andersen tør gentage eksperimentet med at hyre en relativt uerfaren træner,« siger således NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.