Søndag aften gjorde Morten Nordstrand det igen. Scorede et vanvittigt flot mål på saksespark imod FC København. Selvom kalenderåret langt fra er slut, mener bookmakerne allerede nu, at Morten Nordstrands saksesparksscoring bliver årets mål i Superligaen 2015.

Både NordicBet og Danske Spil er nemlig ude med odds på årets mål - og det er med henholdsvis odds 1,20 og 1,15 på, at Morten Nordstrand løber med hæderen.

»Målet er så tilpas spektakulært og unikt, at vi ser Nordstrands scoring som storfavorit til at blive årets mål i Superligaen 2015 selvom, der endnu mangler 12 spillerunder i Superligaen. Vi tror ganske enkelt ikke, at der de kommende måneder bliver scoret et endnu flottere mål i Superligaen,« siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

Nogenlunde samme toner kan man høre fra NordicBet. Der skal ske noget helt ekstraordinært, hvis Morten Nordstrands mål skal vippes af pinden som årets bedste.

»Der resterer godt nok stadig 12 spillerunder i år, men vi er ikke i tvivl. Morten Nordstrands klassemål bliver ikke overgået, og det er noget af en bedrift at have scoret de to bedste mål i Superligaen de seneste tre år. 32-årige Nordstrand er efterhånden i sin karrieres efterår, men hans målnæse og glimrende teknik er åbenlyst helt intakt. Trods en tilværelse som hyppig bænkevarmer har Morten Nordstrand med endnu en saksesparksperle i den grad slået sit navn fast i historiebøgerne,« siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.