Hobro fuldendte en af de største overraskelser i mange år i dansk fodbold med en oprykning til Superligaen.

Men det jyske mandskab skal ikke forvente at blive ret meget andet end kanonføde, hvis man spørger bookmakerne, som har odds på Hobros skæbne i den kommende sæson. Danske Spil er således højest med odds 1,07 på en Hobro-nedrykning, mens NordicBet eksempelvis giver hele 7,75 på, at holdet bliver oppe.

- Hobros oprykning er en fantastisk positiv fodboldhistorie, som beviser, at det ikke altid er de dyreste fodboldhold, der vinder kampene. Springet bliver dog så stort, at det vil kunne mærkes i stort hver eneste kamp. Vi forventer ikke mere end to til tre sejre til Hobro i denne sæson, siger oddssætter Tonni Munk Jensen fra NordicBet.

Bundrekorden for færrest point står Haderslev for (som undervejs skiftede navn til HFK Sønderjylland) med sølle 11 point i sæsonen 2000/01 i tiden med 33 kampe i Superligaen, og siden da er det Lyngbys 18 point, der er det næstdårligste. I følge NordicBet skal man ikke regne med at se Hobro overgå Lyngbys 18 point, idet man giver 1,20 på, at de bliver dårligere, mens der er fire gange pengene på 19 point eller mere til Hobro.