Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Når den prestigefyldte pris BT Guld for 88. gang uddeles i Jyske Bank Boxen lørdag den 7. januar, er det med en kæmpestor favorit. I hvert fald hvis man spørger spilleselskabet NordicBet. Badmintonkometen Viktor Axelsen forrenter nemlig blot pengene 1,35 gange igen.

40 af Danmarks største sportsstjerner har blandt 10 nominerede kandidater, stemt på de tre kandidater de har fundet mest værdige til at modtage BT Guld for årets største sportspræstation. Dette er foregået ved at hver udøver har givet henholdsvist 3, 2 og 1 point til dem de har fundet mest værdige til at modtage prisen.

»2017 har virkeligt været et år med mange flotte danske idrætspræstationer. I vores øjne er det dog klart Viktor Axelsens sublime VM-guldmedalje i badminton, som skinner mest igennem. Dette afspejler vores odds dog også tydeligt,« siger pressechef Thomas Holm fra NordicBet.

Hvis Viktor Axelsen ikke løber med guldet, er NordicBets outsiderbud enten Caroline Wozniacki eller kvindelandsholdet i fodbold til henholdsvis odds 4,00 og 5,50.

»Caroline Wozniacki samt kvindelandsholdet i fodbold er andre gode kandidater, da de virkeligt også har fået sat Danmark på landkortet i 2017. Wozniacki mangler dog fortsat at vinde en Grand Slam turnering, og selvom EM-sølvet var det bedste resultat et kvindelandshold nogensinde har leveret, tvivler vi på, det er nok til at løbe med BT Guld-prisen,« siger Thomas Holm.

Andre læser også