Mandag formiddag offentliggjorde FC Midtjylland, at Kenneth Andersen havde valgt at trække sig fra posten som cheftræner, og at assistent Brian Priske midlertidigt ville overtage holdet, indtil man finder en permanent løsning i vinterpausen.

Gætterierne om, hvem der har jobbet, når vi går ind i 2020, er allerede godt i gang, og mange interessante navne har været i spil, men på Unibets liste af kandidater er Brian Priske det mest sandsynlige bud.

»Det er selvfølgelig tidligt at komme med den slags forudsigelser, for endnu mangler vi at se, hvordan Brian Priske præsterer i jobbet. Klubbens hidtidige praksis med at finde cheftrænere internt i klubben gør dog, at han lige nu er vores mest sandsynlige kandidat,« siger Per Marxen, pressechef hos Unibet, der giver pengene 2,50 gange igen, hvis Brian Priske også efter nytårsaften er cheftræner i FC Midtjylland.

Nummer to på listen er Esbjergs hollandske cheftræner John Lammers til odds 4, mens der er et større spring ned til et udenlandsk felt af arbejdsløse Alexander Zorniger, der fortsat er bosat i Danmark (odds 10), samt AIK-træner Rikard Norling og Vålarengas Ronni Deila (begge til odds 12.00).

Kenneth Andersen har meddelt at han vil stoppe som træner for FC Midtjylland. Afgøende træner, Kenneth Andersen, får masser af lovord med på vejen. Han skal tilbage på klubbens akademi. Brian Priske bliver forfremmet som cheftræner for fodboldklubben FC Midtjylland mandag den 19. august 2019.
Kenneth Andersen har meddelt at han vil stoppe som træner for FC Midtjylland. Afgøende træner, Kenneth Andersen, får masser af lovord med på vejen. Han skal tilbage på klubbens akademi. Brian Priske bliver forfremmet som cheftræner for fodboldklubben FC Midtjylland mandag den 19. august 2019. Foto: Helle Arensbak
Vis mere

Længere nede på listen kommer nogle af de tidligere FC Midtjylland-trænere – ikke mindst Glen Riddersholm til odds 100.

»Han har jo før ført FC Midtjylland til et mesterskab, og lige nu gør han det godt i Sønderjyske, så selvfølgelig skal han med på listen. Men måden han kom ud af jobbet på, da han sidst forlod FCM gør, at vi ikke levner ham mange chancer for at komme tilbage. Så er det noget mere sandsynligt, at Jess Thorup kommer retur, hvis ikke det går mellem ham og Gent,« siger Per Marxen, der giver odds 15 på Jess Thorup.