FC NORDSJÆLLAND - LYNGBY
I denne sæson spiller FC Nordsjælland meget offensivt, hvilket modsat giver store defensive huller, og derfor er holdets kampe meget målrige. Ni ud af holdets 11 kampe indtil videre har været med mindst tre mål, og der var også masser af chancer i de to kampe, der gik under linjen. Lyngby er også relativt målrige med tæt på tre mål per kamp i denne sæson. Holdets fire seneste kampe er alle gået over denne mållinje, og deres første kamp på kunstgræs i sæsonen var meget chancerig. De kan endda stadig være uden Martin Ørnskov, så gå efter målfest.

Over 2,5 mål i kampen
Danmark - Superligaen, klokken 19:00
Oddset 1,42 er fundet hos Jetbull

VfB STUTTGART - SV WEHEN
Top mod bund, hvor Stuttgart i sagens natur er klare favoritter. Men derfor behøver det ikke blive nogen storsejr til værterne. De har nemlig blot én gang i sæsonen vundet med mere end ét mål, og det var endda på udebane og skal her op mod et Wehen-hold, der endelig fik en succesoplevelse med sejren over VfL Osnabrück og endda holdt modstanderen fra at score. De er knap så naive i deres spillestil på udebane, hvor man faktisk slet ikke har tabt med mere end ét mål i denne sæson, og i tæt på stærkeste opstilling bør de kunne få et hæderligt resultat hér.

Wehen taber med maksimalt ét mål
Tyskland - 2. Bundesliga, klokken 18:30
Oddset 2,00 er fundet hos Bet365 (asian +1,5)

BRESCIA - SASSUOLO
Trods et meget svært startprogram, har Brescia gjort det ganske pænt siden oprykningen, og i de seneste kampe har man kun tabt knebent til Juventus og Napoli. Brescia kan komme i stærkeste opstilling og skal her op imod Sassuolo, som ikke har imponeret i de seneste kampe. Man tabte fortjent i Parma og blev så fuldstændigt udstillet mod Atalanta i første halvleg, inden gæsterne så trak i bremsen. Den vigtige forsvarer Rogerio er fortsat udenfor med en skade, og derfor er det svært at se, at man skal have så højt et odds på sejr til Brescia.

Brescia vinder kampen
Italien - Serie A, klokken 20:45
Oddset 2,50 er fundet hos Bet365