To af de største aktører i Danmark får nu samme ejer.

Betsson Group går benhårdt efter at blive den største aktør i Norden udover de statsejede spilleselskaber. Det beviste man med dagens køb af Nordic Gaming Group (NGG), som ejer den i Danmark ret så kendte bookmaker NordicBet. Det er den anden store konkurrent, man køber inden for kort tid, efter man for knap et år siden opkøbte Betsafe.

Prisen er 484 millioner kroner, men hvis man når nogle opstillede mål for NordicBets udvikling i den kommende tid, kan prisen stige til 663 millioner kroner. ”Med opkøbet styrker Betsson sin forretning i Skandinavien og sin førende position blandt spilleselskaberne i de nordiske lande. Derudover kommer Betsson Group til at stå endnu stærkere på området for sportsbetting, hvor NGG henter cirka halvdelen af sin omsætning”, udtaler Magnus Silfverberg, koncernchef i Betsson Group.

Umiddelbart får købet ingen konsekvenser for NordicBets kunder, idet man vil køre videre med separate brands ligesom med Betsafe - dog er det stort set identiske odds, der udbydes i dag hos Betsafe og Betsson, og hvorvidt det samkøres med NordicBet, vides endnu ikke.

Andre læser også