Barcelona - Dortmund 
Barcelona har ikke fundet storspillet frem i Champions League endnu. Først vandt man en smule heldigt over Inter, inden det blot blev til uafgjort mod Sparta Prag i de to første kampe på Camp Nou. Ovenikøbet har man en særdeles vigtig kamp i ligaen søndag ude mod Atletico Madrid, så der er ikke noget videre incitament til at spille sig ud i denne kamp. Ovenikøbet er uafgjort nok for Dortmund til selv at kunne afgøre tingene mod Sparta Prag i sidste runde, mens Barcelona går videre med det resultat, blot ikke Inter vinder deres kamp i Prag.

Dortmund taber med maksimalt ét mål
UEFA - Champions League, klokken 21:00
Oddset 1,61 er fundet hos NordicBet (asian +1,5)

Lille - Ajax
Lille skal bruge små mirakler for at gå videre i Champions League, men det er alligevel svært at se, at de skal være så undertippede i denne kamp. De har gjort det godt hjemme med et knebent nederlag til Chelsea og uafgjort mod Valencia og tendensen er den samme i den franske liga, hvor man i denne sæson er ubesejret hjemme, men helt værgeløse på fremmed græs. Ajax er svækkede af karantæner til centerforsvarsduoen Daley Blind og Joel Veltman samt en skade til David Neres og kan sagtens dumme sig i denne kamp. Flot værdi på 1X.

Lille får point i kampen
UEFA - Champions League, klokken 21:00
Oddset 2,05 er fundet hos Bet365 (asian +0,5)

Liverpool - Napoli
Det er svært at se, hvorfor dette opgør skulle gå specielt meget målamok. De to hold har mødt hinanden tre gange de senere år og alle tre gange er kampen gået under denne mållinje - og så chancerige har kampene heller ikke været. I forvejen er det en kamp, hvor begge hold lever med uafgjort - specielt hvis Salzburg ikke vinder deres kamp i Genk. I forvejen er Liverpool blevet et mere kontrollerende hold, og kan tænkes at spare Mohamed Salah endnu engang, mens gæsterne helt sikkert er uden Lorenzo Insigne. Gå derfor efter maksimalt to mål i kampen.

Under 2,5 mål i kampen
UEFA - Champions League, klokken 21:00
Oddset 2,63 er fundet hos Betfair Sportsbook