Lyt til artiklen

Fire resultater. 20 kroner.

Det var opskriften for en mand fra Aarhus, der kan kalde sig vinder af 90.430 kroner.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Manden valgte at gå imod bookmakerne, og det gav ham en kupon til svimlende odds 4.521.

»Jeg har altid set meget VM, så jeg ved jeg jo, at når de store er sikre eller næsten sikre på at gå videre, så skifter de meget ud og sparer nogle spillere. Samtidig er der pres på de mindre hold, som skal ud at vinde,« siger manden.

Det betød, at han i sidste runde af gruppespillet satte sine penge på, at Japan, Tunesien, Sydkorea og Cameroun ville vinde deres kampe mod henholdsvis Spanien, Frankrig, Portugal og Brasilien.

Noget, der i den gad gav pote, selvom bookmakeren ikke troede på det. Men det gjorde den heldige vinder, for han havde en god mavefornemmelse. Også selvom det flere gange undervejs kunne have givet lidt nerver, da for eksempel Japan i første omgang kom bagud.

I Brasiliens kamp var det også først inde i overtiden, Cameroun sikrede sejren.

»Jeg var meget glad, da Aboubakar headede den bold ind, men jeg var i den situation, at jeg sad sammen med mine børn, og jeg ville helst ikke sige, at jeg havde spillet på kampen, så jeg var nødt til at holde den helt kølig. Jeg sagde da undervejs, at jeg hellere ville holde med Cameroun, og det var svært at forklare min søn, for han holder med Brasilien,« siger manden.

Han fortæller, at selvom han nok ikke direkte kommer til at fortælle sine børn om gevinsten, så får de også glæde af den – både i form af deres opsparing men også når det bliver tid til sommerferie.

Mens den heldige vinder kan glæde sig over at bankkontoen bliver forsødet lidt ekstra i juletiden, ærgrer han sig dog også en smule. For faktisk kunne pengepuljen have været endnu større.

»Jeg havde Australien over Danmark på en anden kupon, og det havde været sjovt, hvis jeg havde taget den med på denne her også. Så havde det jo næsten været gange 10 …« siger han.