Viktor Axelsen trækker sig med en skade fra sin kamp mod malaysiske Lee Zii Jia i Danmarks kvartfinale ved Sudirman Cup.

Til TV 2 Sport fortæller danskeren, at det er baglåret, den er gal med.

»Det er lort. Hvad fanden skal jeg sige? Jeg ved det ikke,« siger han.

Allerede ved stillingen 2-2 i første sæt begyndte danskeren at tage sig til baglåret. Han forsøgte at spille videre, men kort tid efter var det tydeligt, noget var galt.

Viktor Axelsen fik efterfølgende behandling, men ved stillingen 4-4 valgte han at trække fra kvartfinalen ved VM for blandede hold.

Skaden opstod, da Viktor Axelsen stod ved baglinjen. Han så ud til at forvente, at bolden fra Lee Zii Jia ville gå ud af banen, men i sidste øjeblik ville danskeren alligevel slå til den.

I den bevægelse var der noget, der gik galt, og Viktor Axelsen kunne derefter nærmest ikke bevæge sig, og han måtte derfor give op.

Det betød, at han tabte kampen, og derfor er Danmark i skrivende stund nede med 0-2 mod Malaysia i kampen om at komme i semifinalen.

Mixed doublen med Alexandra Bøje og Mathias Christiansen tabte tidligere fredag deres kamp, som også var Danmarks første kamp i kvartfinalen.

Hvis Danmark taber en kamp mere, er det slut.