Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Der var kun spillet et enkelt point, da Viktor Axelsen fik sig en slem forskrækkelse i sin kamp mod kinesiske Guang Zu Lu onsdag.

På det glatte og fugtige halgulv, som har fået masser af opmærksomhed gennem dagen ved VM for hold i Bangkok, gled Viktor Axelsen nemlig. Han røg rundt på gulvet, slog sin hæl, og i et par minutter var der tvivl om, hvorvidt Axelsen kunne fortsætte.

Den danske badmintonstjerne kunne heldigvis fortsætte, og han endte med at vinde kampen 2-1 over den 25.-bedste spiller i verden, der også oplevede problemer med halgulvet undervejs.

Efter kampen var Axelsen trods sejren klar i mælet omkring halgulvet, som på ingen måde er godt nok. Det vil Axelsen have gjort noget ved. Det siger han til TV 2 Sport.

»Det er selvfølgelig svært at gøre noget ved her midt i turneringen, men jeg synes bestemt, der skal gøres noget. Jeg ved, at der er rigtig mange spillere, der har brokket sig over det. Det er et emne rundtomkring – både blandt spillerne og på de sociale medier.«

»Vi er så stor en sport, at vi skal kunne reagere på det her. Det kan gå hen og blive rigtig, rigtig farligt,« siger Axelsen til TV 2 Sport.

Blandt kritikerne på de sociale medier findes den tidligere badmintonstjerne og nuværende TV 2-vært Camilla Martin.

Hun opfordrer også til, at værterne får styr på halgulvet.

'Helt håbløst med de glatte baner, der spilles på ved Thomas/Uber Cup. Holder ganske enkelt ikke på det niveau. Spillere, der bliver utrygge ved at bevæge sig, kan ende med skader i sig selv. Det skal der simpelthen styr på!' skriver Camilla Martin på Twitter.

Danmark er videre til kvartfinalen ved VM for hold – billetten var allerede sikret inden onsdagens gruppefinale mod Kina.

Andre læser også