ARKIVFOTO 2014 af Mathias Boe og Carsten Mogensen- - Se RB 21/4 2015 11.30. Målsætningen på en medalje er ændret til "at gå videre fra gruppespillet" ved Sudirman Cup. Badminton Danmark tror ikke længere på, at det kan lykkedes landsholdet at vinde en VM-medalje ved det forestående Sudirman Cup. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2015)
ARKIVFOTO 2014 af Mathias Boe og Carsten Mogensen- - Se RB 21/4 2015 11.30. Målsætningen på en medalje er ændret til "at gå videre fra gruppespillet" ved Sudirman Cup. Badminton Danmark tror ikke længere på, at det kan lykkedes landsholdet at vinde en VM-medalje ved det forestående Sudirman Cup. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2015) Foto: Claus Fisker

Det er ikke mere end tre uger siden, at Carsten Mogensen blev opereret i hjernen. Nu har badmintonspilleren igen taget ketsjeren i hånden – og han slår igen til fjerboldene.

Det kan man se i en ny video, som er blevet lagt på hans og doublemakkeren Mathias Boes Facebook-side.

ms

»Tilbage på banen. Stabilt, men langsomt,« lyder den korte kommentar til det kun fem sekunder lange klip.

Her står Carsten Mogensen stille og roligt og slår til boldene på den ene side af nettet:

Carsten Mogensen faldt om på et hotelværelse i Kazan i forbindelse med badminton-EM d. 18. februar. Efterfølgende blev han opereret for en såkaldt aneurisme på et hospital i den russiske by, hvor han efterfølgende lå indlagt i omkring to uger.

Det er kun en uge siden, at Carsten Mogensen igen kom tilbage til Danmark – sammen med kæresten Mie Skov, der var fløjet til Rusland for at være ved hans side.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.