TV 2 ligger sig fladt ned ovenpå kritikken
TV 2 ligger sig fladt ned ovenpå kritikken Foto: RUSSELL CHEYNE

TV 2 lægger sig nu fladt ned som følge af den kritik, som TV-stationen har modtaget fra rasende danskere efter Viktor Axelsens VM-guld.

TV 2 dækkede Viktor Axelsens finalekamp mod Lin Dan og efterfølgende også medaljeceremonien på TV 2 Sport.

Hjemme ved Viktor Axelsens mor havde TV 2 sendt en journalist ud for at følge dramaet, og her blev moren efterfølgende interviewet midt under præmieoverrækkelsen og den dertilhørende nationalmelodi. Det fik vrede danskere til at kritisere TV 2 på Facebook.

2535253523

Nu giver TV 2s nyhedschef, Jacob Kwon, svar på kritikken.

»Jeg beklager, at vi lavede et interview med Viktors mor midt under medaljeceremonien. Vi havde en aftale med hende om et interview efter kampen, og det falder uheldigvis sammen med at præmieoverrækkelsen starter. Det er desværre ude af vores kontrol, hvornår arrangørerne af turneringen starter ceremonien,« fortæller nyhedschefen.

Jacob Kwon gør det klart, at interviewet skulle have været afbrudt, da præmieoverrækkelsen starter. Men det var dog ikke bare lige til, da TV 2 sendte live fra stuen hos Viktor Axelsens mor.

32523caro22

»Jeg forstår kritikken, og vi skulle selvfølgelig have gjort det bedre. Det, vi skulle have gjort, var, at interviewet skulle være afbrudt, da nationalmelodien og ceremonien starter,« siger Jacob Kwon.

Han fortæller også, at Viktor Axelsens mor ikke efterfølgende har udtrykt sig negativt over TV 2.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.