Mathias Boe og Carsten Mogensen.
Mathias Boe og Carsten Mogensen. Foto: Claus Fisker

Mathias Boe og Carsten Mogensen tabte en medrivende finale ved Hong Kong Open i tre sæt til Lee Yong Dae og Yoo Yeon Seong.

Det startede katastrofalt for den danske herredouble, som tabte de første 11 bolde af første sæt. Nede med 0-11 fik Boe og Mogensen aldrig kæmpet sig tilbage og måtte indkassere et 7-21-nederlag.

I andet sæt så det ikke ud til at blive meget bedre - danskerne kom hurtigt bagud med 5-14, men så skete der noget med herredoublens spil. Boe og Mogensen fik pludselig angrebet og forsvaret til at fungere, og på den måde lykkedes det at vinde sættet med 21-18.

Tredje sæt blev utroligt underholdende - spillerne fulgtes tæt ad, men Boe og Mogensen fuldendte ikke det ellers flotte comeback fra andet sæt og tabte sidste sæt med 18-21.

Trods skuffelsen over ikke at have vundet finalen kan Carsten Mogensen og Mathias Boe stadig se tilbage på en turnering, hvor det blev til flere flotte resultater. Særligt semifinalesejren over indoneserne Mohammad Ahsan og Hendra Setiawan, der er regerende mestre, vil danskerne kunne bruge fremadrettet.

 

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.