Både Viktor Axelsen og Anders Antonsen tabte i to sæt og er ude af Korea Open efter anden runde.

Viktor Axelsen fik onsdag sin første sejr siden april, men glæden varede kort for den danske badmintonspiller, der torsdag løb ind i et nederlag i anden runde af Korea Open.

Han blev slået i to sæt af Zii Jia Lee fra Malaysia med 18-21, 16-21 og er dermed færdig i turneringen.

Axelsen var rigtig godt med i første sæt, hvor det kun var marginaler, der afgjorde kampen til Lees fordel.

Undervejs i sættet var danskeren foran 15-11 og 16-12, inden malaysieren igen meldte sig ind i kampen og tog fem point i træk.

Andet sæt var også en jævnbyrdig affære til 7-7, men så trak Lee fra og kom hurtigt foran 13-8, og derfra kunne danskeren ikke stille noget op.

Det var i sidste uge, Viktor Axelsen gjorde comeback på badmintonbanen efter en lang skadespause. Det gjorde han ved World Tour-turneringen China Open, men det gik ikke, som danskeren havde håbet.

I sin første kamp i 117 dage tabte Viktor Axelsen nemlig til japaneren Kanta Tsuneyama i første runde, og han lagde ikke skjul på, at han var meget skuffet.

Anders Antonsen er ude af Korea Open.
Anders Antonsen er ude af Korea Open. Foto: STR
Vis mere

»Lige nu er jeg ikke glad, for at være ærlig. Det var ikke godt nok,« sagde Axelsen til TV 2 Sport. Og han fik altså ikke den 'revanche', han havde håbet på i Korea, hvor der tidligt torsdag morgen dansk tid var dobbelt nedtur set med rød-hvide briller.

Også Anders Antonsen er færdig i turneringen i Korea. Den fjerdeseedede dansker tabte i to sæt til Tzu Wei Wang fra Taiwan, der ligger nummer 25 i verden.

Antonsen gik helt død i andet sæt og endte med at tabe kampen 15-21, 6-21.

Korea Open er en Super 500-turnering på World Touren. Fraregnet sæsonfinalen er det tredjehøjeste turneringsniveau på touren.