Carsten Mogensen (th) gør fortsat fremskridt efter sin hospitalsindlæggelse.
Carsten Mogensen (th) gør fortsat fremskridt efter sin hospitalsindlæggelse. Foto: Asger Ladefoged

Der er fortsat fremskridt at spore for badmintonspilleren Carsten Mogensen, der torsdag måtte hasteindlægges på et hospital i den russiske by Kazan under EM i badminton.

De bulletiner jeg får ude fra hospitalet nu, de fortæller, at lægerne er rigtig godt tilfredse med den udvikling, de ser hos Carsten, siger sportschef Finn Trærup-Hansen ifølge TV2 Sport lørdag aften.

Yonex Copenhagen Masters 2012

Carsten Mogensen pådrog sig fredag en bristet aneurisme (unormal pulsåreudvikling, red.) i hjernen. Den 32-årige badmintonspiller blev opereret i hjernen fredag, og hele episoden har sat sit præg på hele arrangementet.

Det er dog for tidligt at sige, hvordan det videre forløb bliver for Carsten Mogensen, der normalt spiller herredouble med Mathias Boe.

Carsten Mogensen

»Nu skal han først hvile lidt, og så skal han jo stadigvæk testes og ligge til observation. Så i første omgang handler det om at få ham klar til, at han kan begynde at bevæge sig, og når han så kan det, så må vi kigge på, hvordan vi får ham hjem,« siger Finn Trærup, som tilføjer, at lægerne også har sagt, at Carsten Mogensen klarer sig bedre end mange andre i en tilsvarende situation.

På banen skal det danske herrelandshold - uden Carsten Mogensen - søndag spille finale mod Frankrig.

xaafsd134

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.