Der er banket fjerbolde over nettet og høstet stribevis af medaljer. Men nu skal det 25-årige badmintontalent Viktor Axelsen til at prøve kræfter med en noget anderledes disciplin.

Axelsen, der både har vundet EM- og VM-guld og bronze ved OL, har nemlig netop udbudt sin store villa i Valby i København til salg for 10.245.000 kroner.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Huset ligger i Valbys Forfatterkvarter og fordeler sine kvadratmeter på tre etager og en kælder.

I salgsopstillingen fra RealMæglerne Hanne Løye, der har villaen til salg, beskrives adressen som smuk, imponerende og fyld med masser af atmosfære.

Tøvende marked

Handelsaktiviteten på det københavnske boligmarked har været noget trægere i år end tidligere.

Antallet af solgte huse i Hovedstaden er faldet med fem procent fra første halvår 2018 til samme periode i år, og når det kommer til salget af ejerlejligheder, lyder faldet på syv procent. Det viser tal fra Boliga.dk.

Men selvom der er lidt længere mellem handlerne i hovedstadskommunen - og den gennemsnitlige salgstid også er steget med godt en uge - så er de københavnske huspriser fortsat helt i top.

I gennemsnit er en enkelt huskvadratmeter i Københavns Kommune solgt for godt 42.600 kroner i år. Det er kun overgået af gennemsnitspriserne i nabokommunen Gentofte, hvor en huskvadratmeter i årets første halvdel løb op i næsten 51.800 kroner.

Viktor Axelsens hus i Valby er udbudt til salg med en kvadratmeterpris på godt 48.550 kroner - når det tilhørende erhvervsareal ikke regnes med - men det til trods er prisen gennemsnitlig for det populære område.

Ifølge Boliga.dks oplysninger købte badmintonspilleren selv villaen i sommeren 2018 og har efterfølgende renoveret ejendommen.

Se villaen her.