For en uge siden triumferede han, og søndag formiddag gjorde Viktor Axelsen det såmænd én gang til.

For ved Thailand Open var det Axelsen, der styrede løjerne fra start til slut, da han i finalen besejrede sin danske landsmand Hans-Kristian Vittinghus med cifrene 21-11, 21-7.

Vittinghus, der for første gang var med i finalen i en turnering af den kaliber, kæmpede hårdt, men var ikke i nærheden af at true verdensranglistens nummer fire på noget tidspunkt.

Dermed kunne den 27-årige danske stjerne juble over sin anden store triumf på en uge.

Med titlen følger desuden en præmiecheck på 70.000 dollar svarende til 431.000 danske kroner – præcis som i sidste uge.

Det er samtidig den tredje Super 1000-turnering i træk, hvor den 27-årige står øverst på podiet, og Axeselsen tager dermed sin 25. sejr i streg. Han har således ikke tabt en kamp siden 18. januar sidste år.

Thailand Open er en såkaldt Super 1000-turnering, der er det højeste niveau på Det Internationale Badmintonforbunds World Tour. Turneringen rangerer derfor på niveau med All England, China Open og Indonesia Open.

Sejren i Thailand var danskerens ellevte på World Touren.

Udover det har han blandt andet også vundet VM, EM og Thomas Cup, ligesom han sikrede sig en bronzemedalje ved OL i 2016.

Allerede i næste uge venter endnu en stor turnering for Axelsen, når sæsonfinalerne for 2020 skal spilles i samme hal i Bangkok.

Her jagter han dermed et vaskeægte hattrick.