Carsten Mogensen er stadig indlagt i Rusland.
Carsten Mogensen er stadig indlagt i Rusland. Foto: Asger Ladefoged

Det gode humør er intakt hos Carsten Mogensen – selv efter hans alvorlige operation i hjernen.

Sådan lyder det i en ny Facebook-opdatering fra badmintonspillerens nærmeste.

»Han snakker næsten ikke, men hans platte humor er intakt: Vi fortalte ham, at det er nødvendigt for ham at kunne sidde op, ellers vil han ikke kunne sidde i et fly og komme hjem. Han svarede bare: Så tager jeg bare cyklen hjem,« lyder det på Carsten Mogensens og makkeren Mathias Boes fælles Facebook-side.

Mogensen

Carsten Mogensen faldt i torsdags om på et hotelværelse i Kazan i Rusland, hvor han opholdt sig i forbindelse med EM.

Han blev efterfølgende hastet til hospitalet, hvor han er blevet opereret for en såkaldt aneurisme, en slags udposning på en pulsåre i hjernen.

Men selv om den 32-årige badmintonspiller har humoren i behold, er der andre områder, hvor det går noget langsommere.

Badmingtonsdgsdfgsdfgsdfg

»Carstens fremskridt foregår med babyskridt. Han knap spise, drikke eller noget, og han er næsten ikke vågen. Lægerne siger, at det er almindeligt efter sådan en operation, men det kunne være rart, hvis han snart begynder at spise noget mere. Han har ikke spist siden operationen,« lyder det i tirsdagens Facebook-opdatering.

»Han har massiv hovedpine, og det bliver værre, når han kommer op. Så det er en fem minutters-kamp, hver gang han vil sidde eller stå op i et par sekunder. Men når han kommer op, kan han faktisk selv gå ud på toilettet,« lyder det.

Se hele opslaget her:

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.