Jan Ø. Jørgensen vandt sin kamp i semifinalen mod Tyskland, men kunne ikke lade være med at have tankerne hos holdkammeraten Carsten Mogensen.
Jan Ø. Jørgensen vandt sin kamp i semifinalen mod Tyskland, men kunne ikke lade være med at have tankerne hos holdkammeraten Carsten Mogensen. Foto: Asger Ladefoged

Det danske landshold i badminton er i disse dage til hold-EM i Rusland, og undervejs er holdet ramt af en kedelig nyhed, da Carsten Mogensen torsdag faldt om på et hotelværelse og blev opereret for en udposning på en blodåre i hjernen - det der også hedder aneurisme.

Operationen er ifølge doublemakkeren Mathias Boe gået godt, og Carsten Mogensen har det efter omstændighederne 'bedre end normalt', men det rokker selvfølgelig ikke ved, at landsholdsspillerne lørdag stadig har deres holdkammerat i tankerne.

DM Badminton 2016sdhsdghsdf

Det er Jan Ø. Jørgensen et godt bevis på, kort efter han havde bragt Danmark foran 1-0 med en sejr over Marc Zwiebler i semifinalen mod Tyskland.

»Jeg har det ikke særlig godt, det må jeg ærligt erkende. Det er vildt tragisk og en helt vild situation at stå i. Jeg fandt det også lidt svært at holde fokus derinde i dag, men jeg er rigtig stolt over den måde, jeg gjorde det på, og det lykkedes.«

»Vi prøver at stå sammen og fokusere på spillet. Det er sådan set det, og så sender vi al den gode energi, vi kan, til Nuller (Carsten Mogensens kælenavn, red.),« siger han til TV2.

OL i London. OL2012. Herredouble, finale: Mathias Boe og Carsten

Carsten Mogensens familie er ankommet til Kazan i Rusland og vil være ved hans side de kommende dage, hvor han skal undergå flere undersøgelser.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.