Carsten Mogensen har det efter omstændighederne godt. Han havde fuld førlighed og talte inden operationen fredag.
Carsten Mogensen har det efter omstændighederne godt. Han havde fuld førlighed og talte inden operationen fredag. Foto: Thomas Lekfeldt

Carsten Mogensen, som fredag blev ramt af en såkaldt hjernehindeblødning, havde inden operationen fuld førlighed og kunne tale. Noget, som karakteriseres som meget gode tegn.

Den uhyggelige nyhed om Carsten Mogensen ramte Badmintondanmark sent fredag aften, og i den forbindelse også Mogensens klub, Skovshoved Badminton.

Klubben har fået sparsomme informationer om Carsten Mogensen og har ikke talt med ham selv, men de har dog fået nogle få informationer om Mogensens tilstand.

»Vi ved, at han var ved fuld førlighed og havde sprog inden operationen. Det forstår vi som rigtig gode tegn. Vi har fået at vide, at operationen er gået godt, men mere ved vi ikke« siger Jonas Glyager, som er presseansvarlig i Skovshoved Badminton.

OL i London. OL2012. Herredouble, finale: Mathias Boe og Carsten

Klubben fik nyheden overbragt af Carsten Mogensens kæreste, den tidligere bordtennisspiller Mie Skov.

DM Badminton 2016sdhsdghsdf

I Skovshoved Badminton er man naturligvis meget berørt over situationen.

»Vi er selvfølgelig rystede, som alle andre. Vi er meget tætte i Skovshoved Badminton, og når ting som dette sker, så rykker vi selvfølgelig sammen i båden,« siger Jonas Glyager og fortsætter:

»Carsten er en stærk fyr, og han skal nok bestige de bjerge der ligger foran ham. Han skal nok komme tilbage til det niveau, han selv vil.«

Viktor

Det danske herrelandshold i badminton vandt lørdagens kamp mod Tyskland og er klar til finalen i EM for landshold, som spilles søndag.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.