Der er fornemt besøg på sidstedagen af VM i badminton.

Sammen med de 10.000 andre publikummer vil kronprins Frederik nemlig sidde på lægterne og med søndagens besøg kommer Royal Arena endnu en gang til at leve op til sit navn.

Det fremgår af Kongehusets kalender.

Kronprinsen blev i forbindelse med VMs afholdelse udnævnt til protektor for den store sportsbegivenhed i Royal Arena. Og søndag eftermiddag lagde det danske Kongehus selv et billede på Instagram, hvor kronprinsen er ankommet til den store arena.

»I Badminton Danmark er vi utrolig stolte over, at Hans Kongelige Højhed har takket ja til at være protektor. Kronprinsen er jo meget sportsinteresseret og det giver stor værdi for og respekt omkring VM i badminton at have ham som protektor,« sagde forbundets direktør Kristian Pinderup Langbak.

Når kronprins Frederik søndag tager plads i Royal Arena, kan han se frem til et lydinferno, der får Andreas Mogensens rumopsendelsen til at se lille ud.

Danmark er nemlig repræsenteret i herredouble finalen med Kim Astrup og Anders Skaarup, der leverede på højeste niveau i lørdagens semifinale. 

Danmark har sikret sig to medaljer. Herresinglen Anders Antonsen blev lørdagen aften slået af overmagten og sikrede dermed en bronzemedalje.

Kim Astrup og Anders Skaarup spiller søndagens sidste finale.