Carsten Mogensens double-makker Mathias Boe skal spille sammen med en tidligere Ol-guldvinder ved Malaysia Open.

Det satte chokbølger i gang gennem den danske badminton-verden, da nyheden om Carsten Mogensens hjerneblødning kom frem i sidste uge. Ved EM for hold i Rusland besvimede Mogensens pludselig foran makkeren Mathias Boe.

Siden viste det sig, at Mogensen havde en udposning på en blodåre i hjernen, som han blev opereret for. Trods den alvorlige situation er Mogensen flere gange blevet nævnt som værende i bedring, men der er mange uvisheder.

Èn af dem er, om 32-årige Mogensen nogensinde kommer til at spille badminton igen. Derfor er hans normale partner Mathias Boe uden makker, men det har han nu fundet en løsning på, mens Mogensens fremtid stadig er uvis.

Til Malaysia Open i April stiller Boe nemlig op i double sammen med kinesiske Cai Yun på 36 år, der er tidligere OL-guldvinder og har vundet verdensmesterskabet hele fire gange.

Cai Yuns OL-guld kom tilbage i London i 2012, hvor han vandt sammen med sin makker Fu Haifeng. Modstanderen? Det var såmend makkerparret Mogensen og Boe, der måtte nøjes med sølv.

Nu slutter Boe sig så til den gamle 'fjende' for en stund.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.