Viktor Axelsen fortryder de ord, som han sagde til Lin Dan kort tid efter sin VM-triumf.
Viktor Axelsen fortryder de ord, som han sagde til Lin Dan kort tid efter sin VM-triumf. Foto: Mads Claus Rasmussen

Viktor Axelsen var en my for kæk over for Lin Dan.

I TV 2 Sports badmintonpodcast fortæller den 23-årige danske verdensmester, at han fortryder de ord, som han - på flydende kinesisk - sendte over nettet til sin slagne modstander efter VM-triumfen for nylig.

»Jeg kom faktisk til at sige en ting, som jeg fortryder lidt. Jeg kom til at sige, at han allerede havde fem (VM-titler, red.), så han kunne godt give mig en,« siger Viktor Axelsen til TV 2 Sport.

27. august blev Viktor Axelsen verdensmester i badminton, da han slog den femdobbelte verdensmester Lin Dan i to sæt med cifrene 22-20, 21-16. I 1997 blev Peter Rasmussen verdensmester, og Flemming Delfs noterede sig for samme triumf i 1977.

1

Axelsen skrev sig altså ind i et eksklusivt selskab, og måske var det derfor, at han førte sig lidt frem med mundtøjet. Mere dramatisk var det nu heller ikke, fortæller han videre. Efterfølgende talte de to sammen igen, og da sagde Axelsen, at ordene ikke var sagt for at provokere, og det grinede kineseren af.

Da Viktor Axelsen kom hjem til København efter triumfen i skotske Glasgow, blev han fejret og hyldet, som en verdensmester har fortjent. Læs alt om hjemkomsten i denne historie.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.