RB PLUS Danske topdoubler smasher ufortrødent videre- - ARKIVFOTO 2016 af Carsten Mogensen (tv) og Mathias Boe (th)- - Se RB SPORT 06.00. Danske topdoubler smasher ufortrødent viderePå trods af at være i karrierens efterår, har de to toppar i dansk badminton ingen planer om at stoppe inden for den nærmeste fremtid. Næste uge gælder det VM.. (Foto: MIGUEL MEDINA/Scanpix 2017)
RB PLUS Danske topdoubler smasher ufortrødent videre- - ARKIVFOTO 2016 af Carsten Mogensen (tv) og Mathias Boe (th)- - Se RB SPORT 06.00. Danske topdoubler smasher ufortrødent viderePå trods af at være i karrierens efterår, har de to toppar i dansk badminton ingen planer om at stoppe inden for den nærmeste fremtid. Næste uge gælder det VM.. (Foto: MIGUEL MEDINA/Scanpix 2017) Foto: MIGUEL MEDINA

Kvartfinalen blev endestationen for Mathias Boe og Carsten Mogensen ved VM i badminton, der afvikles i skotske Glasgow.

Danskerne havde ellers matchbold i tredje sæt.

Den danske double tabte i tre sæt til kinesiske Liu Cheng og Zhang Nan med cifrene 22-20, 11-21, 20-22 i en kamp, der først sluttede efter midnat fredag aften.

Danskerne ligger nummer to på den seneste verdensrangliste og gik derfor ind til opgøret som favoritter mod det kinesiske par, der er rangeret som verdens nummer otte.

Danskerne startede da også opgøret bedst og vandt det tætte første sæt med 22-20.

Andet sæt satte kineserne sig hurtigt på og bragte sig foran med både 3-11 og 6-15 i et sæt, der ikke tog mange minutter.

Tredje sæt blev derimod en gyser, hvor danskerne ved 20-19 spillede sig frem til matchbold. Den blev misset, og kort efter kunne kineserne ved 21-20 smashe sig til en plads i semifinalen lørdag.

/ritzau/

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.