Stjerneparret Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen har kæmpet utallige kampe sammen på badmintonbanen, men den største kamp kæmpede de, da karrieren var slut.

All England og OL-sølv vandt doubleparret, som også danner par i privaten, sammen på halgulvet. Efterfølgende havde de et brændende ønske om at blive forældre, men kampen for at blive gravide var en større udfordring, end de troede.

Den oplevelse fortæller parret om i podcasten 3. halvleg med Brix & og Jørgensen.

»Tit ved du jo ikke, hvor lang tid det tager. Og det var sådan, det var med mig. Vi havde en drøm, men det gik bare ikke lige,« siger en tydeligt berørt Kamilla Rytter Juhl i podcasten.

Foto: RUBEN SPRICH
Vis mere

Midt i parrets største krise, hvor Kamilla Rytter Juhl havde svært ved at blive gravid, skulle de spille en af største turneringer – nemlig All England.

Det var faktisk ikke meningen, at de skulle have spillet turneringen, men den meget nedslående nyhed, at hun ikke var blevet gravid, gjorde, at de kunne stille op i den prestigefyldte turnering.

Parret endte på eventyrligvis med at vinde den største triumf i en periode, hvor Kamilla Rytter Juhl ikke havde trænet i flere uger. Samtidig var de ulykkelige over, at det ikke lykkedes med graviditeten.

Kamilla Rytter Juhl kalder det selv for lidt af en eventyrfortælling. De fik karrierens største sejr i hus, og i dag er de forældre til to børn.

De har pigerne Molly og Pixi, hvor de har begge har været gravide.

»Det har hele tiden været et stort ønske for os begge at blive gravide. Og så var det bare mest naturligt, at Camilla skulle være gravid først, da hun har et par år mere på bagen end mig. Da vi skulle have barn nummer to, var det så min tur,« har Christinna Pedersen tidligere fortalt til B.T.