Christinna Pedersen og Joachim Fischer leverede fredag en imponerende præstation, der betyder, at de er i semifinalen ved All England.
Christinna Pedersen og Joachim Fischer leverede fredag en imponerende præstation, der betyder, at de er i semifinalen ved All England. Foto: Andrew Boyers

Joachim Fischer og Christinna Pedersen er klar til semifinale. Viktor Axelsen tabte dog i tre sæt til kineser.

Birmingham: Den danske mixeddouble med Joachim Fischer og Christinna Pedersen er klar til semifinalen ved dette års All England-turnering i Birmingham efter en sejr over kineserne Wang Yilyu og Tang Jinhua med cifrene 25-23, 21-17.

Første sæt var en tæt affære, hvor danskerne måtte slide sig i gennem, inden Christinna Pedersen med en snu serv hentede sættet hjem.

Anderledes gnidningsfrit blev andet sæt, hvor det danske par hele tiden var i kontrol.

Sejren betyder dermed, at Joachim Fischer og Christinna Pedersen igen skal i aktion lørdag, når der spilles semifinaler.

Derimod formåede Viktor Axelsen fredag aften ikke at nå semifinalen i herresingle. Danskeren tabte i tre sæt til kinesiske Xue Song, der ligger nummer 30 på verdensranglisten.

Efter første sæt slog Viktor Axelsen dog igen og vandt et tæt andet sæt med 25-23. Lige lidt hjalp det dog, for Xue Song spadserede let gennem tredje sæt og vandt 21-11.

/ritzau/

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.