Viktor Axelsen har modtaget dødstrusler.
Viktor Axelsen har modtaget dødstrusler. Foto: Claus Fisker

Danmarks største talent inden for badminton, Viktor Axelsen, fortæller, at han under All England-turneringen modtog dødstrusler.

Det skriver TV2 Sporten.

235553223553235523352532235

Under årets All England modtog den danske badmintonspiller dødstrusler igennem sedler og på det sociale medie, Twitter.

»Der lå nogle sedler på mit værelse, hvor der stod ting som, 'Jeg hedder Bob, jeg har en kniv og jeg er lige bag dig.' Dem smed jeg hurtigt ud. Dagen efter, da jeg skulle spille min andenrunde-kamp fik jeg et tweet, hvor der stod: 'Jeg hører, du kender én, der hedder Bob. Er det noget, du kender til?' Det tændte selvfølgelig nogle alarmklokker hos mig. Der kunne man ikke undgå at blive lidt skræmt,« siger Viktor Axelsen til TV 2 SPORT.

axelfar

Truslerne fik et større beredskab til at skrue op for sikkerheden omkring danskeren ved turneringen og senere ved VM i Indonesien, var der skærpet tilsyn over Viktor Axelsen.

»Jeg havde spillet en kamp mod en inder, der hedder Prannoy, som jeg vinder over samlet, men taber andet sæt forholdsvis sikkert til. Efter den kamp, var der en, der skrev til mig over Facebook, at jeg ville blive slået ihjel lige så nemt, som jeg tabte andet sæt mod Prannoy,« siger Viktor Axelsen.

2345nkasdlfnasdlkfasdl

Viktor Axelsen afviser, at der kan være matchfixing involveret i kampene.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.