Danske Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen vandt i tre sært over den tyske duo  Fuchs og Schöttler ved EM for hold i Rusland.
Danske Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen vandt i tre sært over den tyske duo  Fuchs og Schöttler ved EM for hold i Rusland. Foto: Bax Lindhardt

Efter de tragiske omstændigheder med Carsten Mogensen, der faldt om med en udposning på en blodåre i hjernen - en såkaldt aneurisme, har Danmark nu bragt sig foran med to vundne ud af fem i semifinalen mod Tyskland.

Matchen blev vundet over den tyske duo Fuchs og Schöttler i tre sæt med cifrene 21-14, 21-23, 21-16.

Efter sejren spurgte TV2 Sports reporter ind til situationen omkring deres holdkammerat Carsten Mogensen, og hertil svarede Mads Conrad:

Stor titel skal definere Jan Ø's karriezagzdfdfzre


»Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi alle sammen er meget berørte af det. Der er ikke nogen af os, der har fået sovet eller spist, men vi er blevet enige om, at vi bare går ind og spiller, så godt vi kan, og det er også det, som Carsten har sagt, at vi skal«.

Lørdag formiddag oplyste badmintonstjernen Mathias Boe på Twitter, at Carsten Mogensens operation er forløbet godt.

DM Badminton 2016sdhsdghsdf

»I går (fredag, red.) undergik han en operation i hjernen, og alt gik godt. Jeg så ham kort efter operationen, og hans tilstand var bedre end normalt, men det er for tidligt at sige, at alt er okay«.

Carsten Mogensen faldt om på Mathias Bo’s hotelværelse i Kazan, hvor det danske badmintonlandshold opholder sig under EM i badminton for hold.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.