Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Danmarks bedste badminton-spiller trækker stikket for at blive 100% klar igen.

Det står klart efter Viktor Axelsens sejr i indledende runde af Thailand Open, hvor han gjorde kål på sydkoreanske Heo Kwang-hee på tre kvarter.

Desværre er han stadig plaget af en epsiode fra Thomas Cup i sidste uge, hvor Danmark tabte snævert i i semifinalen til de senere vindere fra Indien.

'Efter jeg gled under Thomas Cup i sidste uge, har jeg pådraget mig en mindre skade, der plaget mig i 7-8 dage. Efter kampen igår blev det værre, og derfor har jeg besluttet at trække mig fra Thailand Open og komme mig 100%.'

'Jeg er skuffet, for jeg elsker at spille i Bangkok. Tak for al støtten,' skriver verdensetteren på Twitter, men giver ikke nogen tidshorisont for, hvornår han vender tilbage.

Axelsen stod til at møde japanske Kodai Naraoka, der havde taget fusen på Rasmus Gemke i første runde. Nu får han så en billig billet til kvartfinalen i turneringen, der har en samlet præmiesum på 2,5 millioner kroner.

Den danske verdensstjerne må håbe, han kan komme sig inden for længe, for i juni venter en af de helt store turneringer i Indonesien, hvor Axelsen triumferede sidste år.

Andre læser også